Steike Ta Surdeigsbakeri er resultatet av
en lidenskap for surdeig som spant ut av kontroll!
​
Bakeriet ble etablert høsten 2018 av Asgeir Blaasvær Stangnes,
og startet som et pittelite bakeri på 7,5 kvm i et rekkehus. Vi opplevde en stadig voksende etterspørsel, og flyttet sommeren 2019 ut fra
våre 7,5 kvm inn i større lokaler. Vi holder nå til under samme tak som Huset Sandefjord, hvor vi har vårt bakeri med eget bakeriutsalg.
​
Steike Ta er et mikrobakeri med ambisjoner om å kunne tilby bakervarer
i store deler av Vestfold. Vi er kompromissløse på kvalitet, og velger våre råvarer med omhu. Vår bakst er naturlig hevet surdeigsbakst basert på vann, salt og mel av urkorn, bakt over tid og omtanke. Så langt det lar seg gjøre, legger vi stolthet i å benytte kortreiste, økologiske råvarer.
Ta gjerne kontakt om du ønsker å selge våre varer i din butikk; vi har plass
til flere samarbeidspartnere. Følg oss gjerne på Instagram og
Facebook for oppdateringer om hva vi driver med om dagen.
​
Takk for at du handler varer fra Steike Ta Surdeigsbakeri!
